Nota Tangan

Dear beloved customers...

Just a soft reminders~ Segala urusan jual beli wajib mengisi borang (dibawah sekali entry ini) untuk memudahkan urusan jual beli dan untuk mengelakkan sebarang kekeliruan kelak.

With Love,
Cik Ann

Wednesday, July 27, 2011

Hair Clips Buttons

Hi again~!
Kali ni nak post hair clips yang comel-comel pulak. Siap ada buttons lagi tau~
Bukan je boleh pakai kat rambut tapi kalau ada sesiapa nak letak kat tudung pun boleh. Comel-comel tau~!
Meh usha-usha sket~~


Juga kalau suka yang macam ni pun boleh~~~


Atau yang ni...


Sesuai juga dijadikan gift. Kalau ada boyfriend ke, tunang ke, suami ke atau sesiapa jelah yang boleh bagi. Comel kan?

Kalau macam tu bolehlah mula order sekarang~ ^_^



2 comments:

  1. yg pic no 2 & 3 tu RM1.30... klu beli sepasang dpt ler less..

    yg pic no 1 tu rm1.80 je...

    ReplyDelete

Garden of Crafts Form

Name:
Contact Number:
Email Address:
Mailing Address:
Item(s):
Types of packaging
Preferred Postage:
Payment Method:
Inquiries:

Click here to create your own form.