Nota Tangan

Dear beloved customers...

Just a soft reminders~ Segala urusan jual beli wajib mengisi borang (dibawah sekali entry ini) untuk memudahkan urusan jual beli dan untuk mengelakkan sebarang kekeliruan kelak.

With Love,
Cik Ann

Saturday, October 22, 2011

PROJECT: Bengkel Membuat Puppet @ SMK Danau Kota

Hm... Selesai sudah dua projek yang saya nyatakan sebelum ni. 
Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar ^_^
Dah rasa macam buat community service + menyebarkan ilmu kaunseling pada budak-budak sekolah. Hehe.
Kebaikan jugak sebab selalunya orang *termasuk typical people BUT not counsellors* akan bagi bad perception pada kaunselor terutamanya kat sekolah.
Macam-macam. Just name it! Betul tak?
Sama macam orang takut nak pergi jumpa dentist.
Kaunselor ni macam doktor. Cumanya specialize in human behaviour and psychology.
So, saya ke sekolah-sekolah bukan sahaja nak ajar atau didik budak-budak sekolah untuk menjadi kreatif, malahan untuk mengenali cara-cara lain untuk mengekspresikan diri.
Sekurang-kurangnya dapatlah buka minda diorang yang banyak cara lagi untuk meluahkan perasaan dan release stress or kemarahan.

DAN...

...dalam kaunseling puppet tergolong dalam PLAY THERAPY~

PROFILE
Sekolah: SMK Danau Kota
Date: 14th Oct 2011
Duration: 1 jam setengah
Target Group: Lepasan PMR *mengisi masa lapang*
Types of Puppet: Hand Puppet

Pelajar-pelajar dibahagikan kepada kumpulan-kumpulan kecil dan 1 kumpulan, 1 hand puppet.




My Assistant: Cik Nad
*Hehe*

It's me! ^_^

Puppets Presentation

Antara yang dah dibuat~

Rini dan Mazura~ Thanks sebab sudi menjemput saya dan assistant saya. 
Layanan: VVVVVIP
*hehe*

Juga faci...

DAN juga...

Ceq tangkap cikgu-cikgu main puppet kat belakang ^_^

*dengan suka hatinya release tension. hehe*

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Garden of Crafts Form

Name:
Contact Number:
Email Address:
Mailing Address:
Item(s):
Types of packaging
Preferred Postage:
Payment Method:
Inquiries:

Click here to create your own form.